Meultjes.reismee.nl

Afscheid

Het zijn onze laatste dagen in Hua Hin. We zijn vooral druk met luieren, zwemmen en veel slapen. Gisteren hebben Vivienne en Marjon nog paard gereden - nou ja gestapt op een paard - op het strand, richting 'Monkey Mountain' . Het is een schilderachtig strandje: op een heuveltje dat uitloopt in zee staat een tempeltje met een staande gouden boeddha en er omheen zwermen kleine aapjes. Er staan een paar kleine, eenvoudige restaurantjes met uitzicht op zee en de lokale vissersbootjes, echt heel idyllisch! Vivienne vindt de reis wel lang genoeg. Ze wil graag naar huis. Eerlijk gezegd vinden Ron en Marjon het nog steeds heerlijk, alleen hebben we definitief besloten dat we ongeschikt zijn voor dit tropische weer...

Reacties

Reacties

Carmen

Net de laatste verhalen gelezen en foto's bekeken. Wat een ontzettend mooie reis hebben jullie gemaakt zeg. Geniet nog van deze laatste paar dagen. Wij zijn nu in Rome en hebben vandaag heel wat kilometers in de stad gelopen. Erg indrukwekkend. Nu dus tijd voor een koel drankje op het terras!

Marjon

Hai Carmen,

Ja jammer, maar we zijn weer thuis.Ook wel lekker hoor; Vivienne had echt heimwee. Hoe komen jullie in Rome? Een vlucht voor het slechte weer hier? Wanneer zijn jullie weer in NL? Liefs van ons, ook voor Gerrit natuurlijk!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!